Hosszú távon megfelelő munkatárs kiválasztása

Hosszú távon megfelelő munkatárs kiválasztása

699.000 Ft 679.900 Ft

Az ár tartalmazza a(z) 0 %-os ÁFÁ -t.

Szerző: Nemes-Nagy Szilvia

Cikkszám: 1877

Kategória: Vezető képzés

Típus: Tréningek

A toborzás, az új munkatárs keresése kihívás a legtöbb cégvezető számára.

Vagy senki sem jelentkezik az álláshirdetésre vagy többszáz egyformán silány önéletrajz érkezik, és a kiválasztás hosszabb, mint egy szupermaraton.

Mire kell figyelni a toborzás során?

Hogyan találja meg a hosszú távon is motivált, önálló munkatársat?

Az álláskeresők könnyedén felkészülnek a tipikus állásinterjú kérdésekre. Megtanulják kivágni magukat és szépen csengő mondatokkal leplezni a hiányosságaikat, hiszen a gyakori kérdések a kész válaszokkal együtt már 1 perc alatt elérhetőek az interneten.

Ezért ma már minden sikeres cégvezetőnek képeznie kell magát toborzás és kiválasztás témában, még akkor is, ha van HR-es a cégben.

Miért nem elég a személyzetisre rásózni az új munkatárs kiválasztását?

mert ő csak a tankönyvi HR-t ismeri, amit az egyetemen megtanult
nem neki kell majd együtt dolgozni a kiválasztott emberrel
túl nagy befektetés egy új ember felvétele ahhoz, hogy a vezető kiadja a kezéből

Nem véletlen, hogy az Apple vezérigazgatója, Steve Jobs is többezer állásinterjút ült végig, pedig biztosan akadt volna más dolga is a cégben.

A legtöbb magyar cégvezető belefáradt már a közönyös, önállótlan alkalmazottakkal való szenvedésbe, elege van belőle, hogy állandóan a személyzeti problémák veszik el az idejét a fontos munkától. Ismerős?

A problémák oroszlánrésze megelőzhető, ha a vezető ért a toborzáshoz és kiválasztáshoz!


Hol rontja el a legtöbb cég az álláshirdetést?

A toborzás első lépése az álláshirdetés megírása, itt rögtön el is rontják a legtöbben. Segítünk olyan álláshirdetést írni, amire jó jelöltek érkeznek, a rosszak pedig távolról elkerülik.

Ha csak ezt az egyet tanulná meg az előadáson, már akkor is rengeteg felesleges munkától kímélné meg magát.

Állásinterjú kérdések, melyek alól lehetetlen kibújni

Az előadáson kidolgozott állásinterjú kérdéseket kap, melyek nélkül az interjú csak időpazarlás lenne. A kérdések megkerülhetetlenek, még a gyakorlott interjúzók sem tudnak kibújni a konkrét válaszadás elől.

A kiválasztás 4 szempontja
A Performiánál mi 4 tényezőt veszünk figyelembe a kiválasztáskor. Ezzel a módszerrel megtaláljuk a lojális, hatékonyan dolgozó és hozzáértő munkatársakat. E köré a 4 téma köré kell építenie a kiválasztást, hogy ne fogjon mellé.

Hogyan mérhető pontosan a hatékonyság?
Minden munkakör hatékonyságát lehet mérni. Még azt is, amiről elsőre nem gondolnánk. Az előadáson kiderül, hogyan. Ez a meglévő munkatársak értékelésében is nagy segítség a vezetőknek.

Hogyan alkosson objektív képet a jelentkező személyiségéről?
Az állásinterjú során mindenki kicsit másnak mutatja magát, hiszen ez egy stresszes helyzet, ahol az alanynak meg kell felelnie. Csak kidolgozott stratégiával lehet kicsalogatni a személyiséget a csigaházból.

Hazugságvizsgálat egyszerűen
Mi az az egy dolog, amivel ki lehet szűrni a ködösítőket? Tanuljon meg egy olyan alapvető fontosságú módszert, mellyel a kockázatot a nullához közelítheti. Megmutatjuk, hogyan tartsa távol cégétől a hazudós jelölteket.

A Hogyan vegyünk fel hosszú távon megfelelő munkatársat? előadás a gyakorlatban használható tudást ad. Enélkül a kiválasztás csak szerencsejáték.

Mennyibe kerül az előadáson való részvétel?

A részvételi díj 7.795 Ft/fő, mely tartalmazza a jegyzeteléshez szükséges eszközöket és kávét, pogácsát, frissítőket is.

És most jöjjön egy kis meglepetés!

Ha Ön jelentkezik a Hogyan vegyünk fel hosszú távon megfelelő munkatársat? előadásra, a 7.795 Ft/fő árba beleszámítunk egy ajándékot is:

Magyarország első HR-hangoskönyve

A személyzetfelvétel titkait élvezetes és érthető formában hallgathatja otthon vagy vezetés közben a Performia által készített hangoskönyvről. A „Hogyan vegyük fel a megfelelő embert” című CD Marten Runow világhírű HR (toborzási) specialista előadása Beleznay Endre színművész kiváló tolmácsolásában.

Időpont: 2017. január 18. 9:00 – 13:30

Előadó: Nemes-Nagy Szilvia, Performia Hungary Kft.

Részvételi díj: 7.795 Ft + ÁFA/fő

Helyszín: 1112 Budapest, Nevegy utca 15.