MLM

Lehetőségek

Oldalunk célja, hogy a dolgozni vágyó értékesítők rátaláljanak a számukra megfelelő munkára; legyen az igény heti néhány óra vagy akár főállású tevékenység.

Ebben remek lehetőséget biztosít az MLM.


Az MLM - Multi Level Marketing (több szintű hálózati értékesítés) - egy remek lehetőség azon dolgozni vágyó embereknek MLM álláskeresőknekakik vagy a meglévő munkájuk mellett vagy a helyett szeretnének egy kis többletbevételre szert tenni, de nem tudják azt, hogy miként; nem ismerik milyen cégek vannak a palettán, ki miben jó és melyik áll közel hozzájuk.

Az oldal üzemeltetőjeként több mint 20 éve ismerem az MLM rendszereket, több cégnél is kiemelkedő sikereket értem el, s a mai napig találkozom olyan középkorú emberekkel (is) akik megkérdezik tőlem, hogy mi az az MLM, ők még sosem hallottak erről.

Ezen az oldalon számos olyan álláskereső található aki keresi azt a cégét akivel közösen megvalósíthatják céljaikat.

Itt a kaszallas.hu oldalon egy rövid videós bemutatkozással felkeltheted a leendő munkatársad - üzleti partnered - figyelmét, hogy Miért azt a céget válassza, amiben Te is dolgozol.
Aki összekapcsolja a technikai lehetőségeket az MLM adta lehetőségekkel és tovább lép egy csöppet a hagyományos megkereséseken, azok az emberek úgy tudnak kulcsembereket találni, hogy bevonzzák őket.
Te, aki építed az üzleted eltudsz jutni az ismerőseidhez, azok ismerőseihez stb, de mi van azokkal, akik ugyanebben a pillanatban keresnek valamit, ami segít az élethelyzetükön. Hogy találnak Rád, ha még nem ismernek Téged és nem tudják, hogy létezik az a cég, amiben dolgozol?

Ebben segít oldalunk, jelenj meg egy ütős bemutatkozó videóval, ami elsősorban Rólad s aztán a cégről szól akivel dolgozol, hogy a következő kulcsemberedben fellángoljon az a tűz, hogy Téged válasszon szponzornak!


Cégek

Itt megtalálhatod mely cégek működnek ebben a tevékenységi formában, ki mivel foglalkozik, mióta, milyen sikereket értek el, milyen küldetésük van.

Egyszóval megnézheted melyik céggel / melyik cég termékkörével tudsz leginkább azonosulni,
s ha megvan könnyebben kitudod választani Munkaadóink közül kihez csatlakozz, hogy megvalósítsd céljaid.


Egészség üzletág

Minden ami egészség:        Táplálkozás, Vitaminok, Szabadidő stb         -           Részletekért kattints a jobb oldali gombra.

 

 

Tovább olvasok


Autó üzletág


Energia üzletág


Kozmetika üzletág


Háztartás üzletág


Egyéb