Küldetésünk

A missziónk

Célunk olyan hatékonyan működő technológiák segítségével való állásközvetítő oldal működtetése, amely megspórolja mindkét fél számára a legértékesebb dolgot, az Időt!Hatékonyság profi értékesítőknek

E végett alakítottuk ki elsőként a Videós Bemutatkozásunkat, mind céges, mind álláskereső oldalról.
Mivel itt azonnal kiderülnek a simliskedések, jóval kevesebb embert kell behívnunk, vagy elmennünk arra a bizonyos interjúra, hiszen a videó szemben az írott önéletrajzzal sokkal több mindent elárul. - lásd blog oldalunk ide vonatkozó részét.

A hatékonysági elemet fokozza az árukereső oldalakról ismert összehasonlító táblázat melynek segítségével mind a munkaadó mind a munkavállaló kapásból egy képet láthat a választandó félről, hogy miben különbözik a másiktól, így még egyértelmübbé válik, hogy kit hívjunk be interjúra ill. hova menjünk be!

 

Ezen videók összeállításában folyamatos segítségetekre tudunk lenni, lásd blog oldalunk!

Célunk továbbá az állásközvetítői piac felpezsdítése, hogy a hatékony értékesítők megtalálják azokat a munkáltatókat, akik alig várják, hogy a statisztikákat felfelé ívelje az új munkaerő - hogy mindketten Nagyot KASZÁLHASSANAK!

Ennek hatékonyságában segít a kaszallas.hu portálunk.


Az oldal ahol Kasza Tamás diákjai (cégek és magánszemélyek)

egymásra lelve mindketten egy nagyot kaszálhatnak!

Kasza Tamás az elmúlt években közel 40 000 ügyfélnek adott marketing témában képzéseket - értékesítőknek és cégvezetőknek.
Ezen ügyfeleknek is biztosítjuk, hogy egymásra találjanak az oldal segítségével.

Tamás tréningjein számos cégvezető vett részt akik a cégvezetésük struktúráján és értékesítési modelljükön változtatva közelebb hozták a kívánt célt, sok esetben dupláztak is.

Ezek a cégek az idő múlásával megnövekedtek s egyre több alkalmazottat foglalkoztatnak, a folyamatos fejlődés megtartása érdekében pedig keresik azokat a munkaerőket akik önmagukhoz hasonlóan Kasza Tamás diákjai az értékesítés területén.

A kaszallas.hu ebben nyújt kiemelkedő segítséget mindamellett különböző tréningek is elérhetőek az oldalon, melyeket kivétel nélkül Kasza Tamás minősített partnerei biztosítanak, róluk Blog oldalunkon és webáruházunkban is olvashatsz.


Célunk az Első MLM álláskereső létrehozása

Oldalunk további célja, hogy a dolgozni vágyó értékesítők rátaláljanak a számukra megfelelő munkára; legyen az igény heti néhány óra vagy akár főállású tevékenység.

Ebben remek lehetőséget biztosít az MLM.

Hogy jön képbe az oldalunk?
 

Az MLM - Multi Level Marketing (több szintű hálózati értékesítés) - egy remek lehetőség azon dolgozni vágyó embereknek MLM álláskeresőknekakik vagy a meglévő munkájuk mellett vagy a helyett szeretnének egy kis többletbevételre szert tenni, de nem tudják azt, hogy miként; nem ismerik milyen cégek vannak a palettán, ki miben jó és melyik áll közel hozzájuk.

Az oldal üzemeltetőjeként több mint 20 éve ismerem az MLM rendszereket, több cégnél is kiemelkedő sikereket értem el, s a mai napig találkozom olyan középkorú emberekkel (is) akik megkérdezik tőlem, hogy mi az az MLM, ők még sosem hallottak erről.

Ezen az oldalon számos olyan álláskereső található aki keresi azt a cégét akivel közösen megvalósíthatják céljaikat.

Itt a kaszallas.hu oldalon egy rövid videós bemutatkozással felkeltheted a leendő munkatársad - üzleti partnered - figyelmét, hogy Miért azt a céget válassza, amiben Te is dolgozol.
Aki összekapcsolja a technikai lehetőségeket az MLM adta lehetőségekkel és tovább lép egy csöppet a hagyományos megkereséseken, azok az emberek úgy tudnak kulcsembereket találni, hogy bevonzzák őket.
Te, aki építed az üzleted eltudsz jutni az ismerőseidhez, azok ismerőseihez stb, de mi van azokkal, akik ugyanebben a pillanatban keresnek valamit, ami segít az élethelyzetükön. Hogy találnak Rád, ha még nem ismernek Téged és nem tudják, hogy létezik az a cég, amiben dolgozol?

Ebben segít oldalunk, jelenj meg egy ütős bemutatkozó videóval, ami elsősorban Rólad s aztán a cégről szól akivel dolgozol, hogy a következő kulcsemberedben fellángoljon az a tűz, hogy Téged válasszon szponzornak!