Nemes-Nagy Szilvia

Nemes-Nagy Szilvia

A Performia célja, hogy világszerte – így Magyarországon is – segítsen a vállalkozásoknak, szervezeteknek a személyzetfelvételben, hogy képesek legyenek kiválasztani és felvenni a megfelelő munkatársakat egy adott pozícióba, és hogy teljes mértékben uralni tudják a személyzetfelvételi eljárás összes elemét.Hogy a lehető leghatékonyabb módon segíthessük Önt, létrehoztunk egy újszerű, de nagyon egyszerű online tesztelési rendszert, melynek részeit – az interjúkat, kérdőíveket és teszteket – alaposan leellenőriztük a gyakorlatban.

Mivel azt szeretnénk, hogy az Ön cége megfelelően kézben tudja tartani a személyzetfelvételt, így képzéseket is szolgáltatunk a témában. Ha többet akar megtudni szolgáltatásainkról, húzza az egeret a SZOLGÁLTATÁSOK menüpontra az oldal tetején. Ha bármi kérdése lenne vagy személyes konzultációt szeretne, kérjük, lépjen kapcsolatba a budapesti Performia irodával.

Ne feledje:

A Performia az a cég, amely ellátja Önt a személyzetfelvétel XXI. századi csúcstechnológiát képviselő eszközeivel, és meg is tanítja Önt ezeknek az eszközöknek a professzionális használatára.

 

A szerző kínálata